СПЕШНО КУПУВА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ
Агенция Сигма спешно купува земеделска земя в общ.Добрич, Балчик и Генерал Тошво
Прочети още
Тип на офертата
Област
Община
Землище
Цена
-
Площ
-
  • За нас


Добре дошли в сайта на Агенция за недвижими имоти "Сигма-Д" ЕООД

“Фирма СИГМА е с основен предмет на дейност операции с недвижима собственост, в т.ч. посредничество при покупко-продажби, отдаване под наем, управление, консултации и оценки. 

Дружеството е специализирано в операциите със земеделски имоти на територията на цялата страна. Ние можем да Ви предложим безплатни консултации относно : - най-добри възможности за инвестиране в земеделски имоти;
- оценка на Вашите земеделски имоти;
- правни консултации във връзка със сделки с недвижима собственост;

Ние от СИГМА се стремим да гарантираме, че ”Българският опит” е не само успехът, но и удоволствието.
Стабилните позиции на фирмата, сред силната конкуренция в бранша се дължат на тясната специализация в областта на търговията със земеделска земя, строго спазване на професионална етика, точно определяне на потребностите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение.

Ръководството на "Сигма-Д" акцентира в постоянно повишаване на квалификацията и мотивацията на служителите, непрекъснатото маркетингово проучване на интересите на клиентите и предлагане на услуги с възможно най-високо качество в областта на търговията със земеделска земя.

Агенция "Сигма-Д" ползва услугите на квалифицирани юристи, осигуряващи максимална защита на интересите на клиентите при сключваните от тях сделки.

Работата с Агенция "Сигма-Д" гарантира коректност, сигурност и отличен избор в търсенето и покупката на земеделска земя.

Сайтът на Агенция "Сигма-Д" позволява непрекъснат достъп до информацията за предлаганите парцели, актуализирана ежедневно, което е предпоставка за лесна и безпогрешна ориентация на пазара на имоти.
Top