СПЕШНО КУПУВА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ
Агенция Сигма купува земеделска земя и идеални части от ниви в България!
Прочети още
Тип на офертата
Област
Община
Землище
Цена
-
Площ
-
  • ИМОТИ / Къщи

Вила в с.Българево

Реф. № 1019, Добавена на: 22.07.2020
 
Характеристики на имота
Тип на офертата: Продажби
Вид на имота: Къщи
Населено място: Българево
Площ: 100.00 кв.м.
Дворно място: 600 кв.м.
Тип на строителството: Тухла
Обзавеждане: Напълно обзаведен
Баня: 1
Спалня: 1
Етаж: 1
Цена: 60 000 лв.
Описание

Агенция Сигма има удоволствието да ви представи един прекрасен ваканционен имот в красивото черноморско село Българево.

   В прекрасно уреден двор е разположена вила състояща се от кухня, спалня, мокро помещение, баня с тоалетна, просторен навес като продължение на вилата, сервизни помещения и работилница. Разгърната застроена площ – 100кв.м. с възможност за дострояване и промени.

    Дворното място е оградено с масивна ограда. В него са разположени каменно огнище, просторно барбекю с кът за почивка покрито с масивен навес, добре оформени пътеки, цветни лехи, плодни дръвчета, асми. Всичко е подредено с много вкус и любов. Изграден е и навес за паркиране на автомобил.

   Дворното място е 600кв.м.

Цена – 30 000 евро

Българево е село в Североизточна България. Намира се в област Добрич, община Каварна. Отстои  на 60 км югоизточно от Добрич и на 7 км в същата посока от гр. Каварна. Това е най-близкото населено място до нос Калиакра. Намира се в близост до комплекс „Русалка“, местността Дълбока с известната мидена ферма.В землището на Българево се намира и местността „Болата“ (хабитат на редки птици), представляваща 6-километров криволичещ каньон с изменяща се растителност, пещери и езеро, на чийто вход от към морето е разположен живописен залив с прекрасен плаж. Недалеч се намират и природният резерват „Тауклиман“ (Птичия залив) и природо-археологическият резерват „Яйлата“.Българево добива популярност и със сладките пъпеши и дини, които отглеждат жителите му. От 2011 г. насам се провежда първият по рода си "Празник на пъпеша", чието честване е съпроводено с много танци, музика и изложби.

В селото има много магазини, заведения, къщи за гости и хотели.

Изпратете запитване за този имот
  • Още оферти от този тип

Няма налични оферти!
Top