СПЕШНО КУПУВА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ
Агенция Сигма купува земеделска земя и идеални части от ниви в България!
Прочети още
Тип на офертата
Област
Община
Землище
Цена
-
Площ
-
  • ИМОТИ / Къщи

Двуетажна къща в с.Соколово, общ.Балчик

Реф. № 1033, Добавена на: 10.09.2020
 
Характеристики на имота
Тип на офертата: Продажби
Вид на имота: Къщи
Населено място: Соколово,общ.Балчик
Площ: 141.00 кв.м.
Дворно място: 670 кв.м.
Тип на строителството:
Обзавеждане:
Цена: 1 лв.
Описание

Агенция Сигма-Д предлага на Вашето внимание двуетажна къща в с.Соколово, общ.Балчик.

  На пъвият етаж са разположени просторна дневна с кухня, спалня, баня и тоалетна. Има топла връзка към помещението, където е изградена исталация за парно. Красиви вити стълби извеждат до вторият етаж, където са разположени три спални, две бани с две тоалетни. Всички спални излизат на тераси с изглед към вътрешният двор. Къщата е изяло отопляема с поставени достатъчно на брой радиатори във всички помещения, което я прави удобна за целегодишно живеене. На цялата къща има направена външна изолация, дограмата е PVC, всички настилки са изпълнени със съвременни материали.

Разгърната застроена площ – 141 кв.м.

     Дворното място е оградено с масивна ограда. Пред къщата е изградена просторна лятна веранда обградена от много плодни дръвчета, асми, зеленчукови лехи и малка оранжерия.

     Площ на дворното място – 670 кв.м.

Село Соколово се намира в Североизточна България и е част от област Добрич. Намира се на 8 км от гр. Балчик, на 32 км от гр. Варна, на 19 км от гр. Каварна, на 10 км от кк Албена и на 5 км от новопостроените голф игрища. В селото има ЦДГ, основно училище, читалище, аптека, стара джамия, къщи за гости, няколко магазина и кафене-ресторант. В селото функционира малък параклис, който носи името „Св. Архангел Михаил”. Вече е изградено църковно настоятелство и се събират средства за построяване на истински храм. Той ще се казва „Св. Георги” и ще се издигне непосредствено до училището, където е била старата църква, разрушена през 60-е години на миналия век.
Има прекаран интернет и кабелна телевизия.

Изпратете запитване за този имот
  • Още оферти от този тип

Top