СПЕШНО КУПУВА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ
Агенция Сигма купува земеделска земя и идеални части от ниви в България!
Прочети още
Тип на офертата
Област
Община
Землище
Цена
-
Площ
-
  • ИМОТИ / Бизнес имоти

Прекрасен инвестиционен имот с рибарник в с.Батово, обл.Добрич

Реф. № 1133, Добавена на: 27.04.2023
 
Характеристики на имота
Тип на офертата: Продажби
Вид на имота: Бизнес имоти
Населено място: Батово
Площ: 12000.00 кв.м.
Дворно място: 4000 кв.м.
Регулация: да
Цена: 120 000 лв.
Описание

         Агенция Сигма представя на Вашето внимание уникален имот в прекрасната Батовска долина. Имота представлява 4000 кв.м. с начин на трайно ползване за „ Комплексно застрояване“, с трайно предназначение урбанизирана територия ведно с построена стопанска сграда с разгърната застроена площ  от 121 кв.м. за стопански нужди. Към имота има парцел с площ от 8470кв.м с начин на трайно ползване земеделска земя, в който е разположен водоем, тип рибарник. Водоема се захранва от река Батовска.

    Село Батово се намира на 15 километра от курорта Албена. Разположено е в долина така наречената Батовска долина. От всички страни селото е обкръжено от гори през него минава и река Батовска. 
     Прекрасното разположение на Батово привлича много туристи - както чужденци, така и българи. Селския туризъм се развива много добре като се предлага на туристите разходка със сафари, пикник и много незабравими преживявания. Долината на вечната пролет  го наричали  древните гърци и го кръстили Гераниум (Здравец), извор на здраве и красота. Сенчестите долове и усойните кътчета, оплетените с къпина и гъстаци дървета в долината наподобяват джунглата. Пътеки водят в притулени места, където една част от флората на поречието таи диханието на вечната пролет. В тези места бръшлянът, поветът, мишият трън запазват листата си и през зимата. Установено е, че 202 дни от годината тук температурата е над 10 градуса Целзий. Долината е отворена към морето, неговият дъх я топли, оживява и закриля. Несъмнено, това е едно от най-красивите кътчета на Добруджа.

 

Цена 120 000 лева

Изпратете запитване за този имот
  • Още оферти от този тип

Top