СПЕШНО КУПУВА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ
Агенция Сигма купува земеделска земя и идеални части от ниви в България!
Прочети още
Вид на имота
Населено място
Квартал
Реф. №
Цена
-
Площ
-
Етаж
-
  • ИМОТИ / Къщи

Къща с дворно място в с. Батово , общ.Добричка

Реф. № 1086, Добавена на: 09.02.2022
 
Характеристики на имота
Тип на офертата: Продажби
Вид на имота: Къщи
Населено място: Батово
Площ: 124.00 кв.м.
Дворно място: 750 кв.м.
Година на построяване: 2006
Тип на строителството:
Обзавеждане:
Баня: 3
Спалня: 2
Балкони: 1
Етаж: 2
Разстояние до море: 15
Цена: 120 000 лв.
Описание
Агенция Сигма продава новопостроена къща с дворно място в уникалното сгушено в долината с. Батово.

Къщата е на два етажа и е разположена в най-високата част на парцела, от която се открива прекрасна гледка към долината и гористите хълмове на около.

Първият етаж се състои от просторна дневна с кухненска част, баня с тоалетна и мокро помещение. Етажа е с три входа - два от тях извеждат до просторна веранда и един към заден двор. Подовите настилки на са на теракота и санитарен фаянс. Към вторият етаж води вито стълбище, където са разположени две спални помещения всяко със собствена баня и тоалетна. Всяка от спалните излиза на панорамна тераса с изглед към долината и красивите гористи хълмове, където тихо се вие реката сред гората.

Обща застроена площ - 124 кв.м.

Дворното място е терасирано и оградено с масивна каменна ограда и каменни стълбища водещи до къщата. Обща площ на дворното място - 750 кв.м.

Имота е подходящ както за постоянно живеене, така и за отдих в почивните дни. Невероятната комбинация от морски и горски климат правят това добруджанско селце уникално и привлекателно. Батово се намира на 14 км от морето и кк Албена, 37 км от гр. Варна, 24 км от гр. Добрич, 25 км от гр. Балчик. Местната забележителност е река Батова, преминаваща наблизо, която заедно с прилежащите й територии е обявена за резерват. Реката е с дължина 39 км, влива се в Черно море. Селото е разположено в така наречената Батовска долина. В близост е и резерват ”Батова” - подходящ за ловен туризъм.

Селото е добре уредено и оживено - има редовен междуградски транспорт, поща, детска градина, училище, читалище, здравна служба, магазини и заведения, както и къщи за гости.
Изпратете запитване за този имот
  • Още оферти от този тип

Top